Asamoah és Isla a Juventusé?!

Néhány perccel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint a bajnoki címvédő Juventus gárdája megszerezte az Udinese középpályás duóját, Mauricio Islát és Kwadwo Asamoah-t. A két középpályás a friuliak két talán legkapósabb embere, akikért régóta komoly versenyfutás folyik, de úgy néz ki, ez most lezárult.

A Manchester United, az Inter és a Real Madrid helyett a Juventus lehet a befutó mindkét játékos számára. A Sky Sport, a Tuttosport és a goal.com értesülései szerint a Juventus sportigazgatója, Beppe Marotta Udinében járt, ahol sikerült meggyőznie a bajnoki 3. helyezett klub vezetőit két sztárjuk elengedéséről. A Juventus mindkét játékosnak a fél játékjogát veszi meg összesen 15 millió euróért, majd jövő nyáron opciós joguk lesz a maradék 50-50% megvételére is.

A 23 éves ghánai Kwadwo Asamoah és a szintén 23 éves chilei Mauricio Isla középső középpályások, de Isla többször játszott már a szélen is, de a védelem összes posztján is megállja a helyét. Mindketten régóta tagjai hazájuk válogatottjának. Utóbbit a válogatottbeli csapattárs, Arturo Vidal a kora esti órákban hivatalos Facebook oldalán köszöntötte klubváltása alkalmából.

Forrás: Azzurri

Egy hozzászólás a(z) “Asamoah és Isla a Juventusé?!” bejegyzéshez

  1. Még nem biztos.
    Nem örülök, ha így lesz. Egyikük még oké, de, hogy mindketten a Juvéba! Islát adtuk volna el máshova. Ilyenről meg hallani sem akarok, hogy pl. Amauri! Szégyen lenne…
    (A Juvét azért nem preferálom, mert ők nem akarnak rendesen fizetni, mindig csak alkudoznak, nem adnám nekik. Játékost, használhatót meg persze nem nagyon akarnak adni. Megszokhattuk…Kicsit lehetnénk határozottabbak! Nem muszáj nekünk engedni, mindig!)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!