Totò: “Olyan lenne, mint világbajnokságot nyerni.”

A Bajnokok Ligája-selejtezők szerdai játéknapjának rangadóján az Arsenal az Udineséhez látogat. Az olasz gárda válogatott támadója, Antonio Di Natale szerint nagyszerű csapatuk van, és reméli, ezúttal a szerencse is melléjük szegődik.

„Az Emirates-ben bebizonyítottuk, hogy nagyszerű csapatunk van – utalt az 1–0-ra elveszített BL-selejtezőre Antonio Di Natale. – Legalább döntetlent érdemeltünk volna az első mérkőzésen. Nagy dolgot vihetünk véghez hazai pályán, remélem, a szerencse a mi oldalunkon fog állni.”

„Természetesen a csapat megérzi a Barcelonához távozó Alexis Sánchez hiányát, ezért mindenkinek a maximumot kell nyújtania. Remélem, sikerül bejutnunk, úgy gondolom, ez az utolsó esélyem, hogy a Bajnokok Ligájában játsszak. Olyan érzés lenne, mintha megnyerném a világbajnokságot” – tette hozzá az olasz válogatott csatár.

Az Arsenal menedzsere, Arsène Wenger két kulcsjátékosának elvesztése után reménykedik, hogy az „ágyúsok” ki tudják harcolni a továbbjutást.

„Nehéz nyáron vagyunk túl, hiszen Samir Nasri és Cesc Fabregas személyében két meghatározó játékos távozott. Azonban tovább kell lépnünk, és az előttünk álló mérkőzésekre koncentrálni. Minden meccset meg akarok nyerni az Arsenallal, és tudom, hogy ehhez a legjobbat kell nyújtanom. Hiszek a csapatomban és a játékosaimban, akik előtt most nagy lehetőség adódik, hogy megmutassák küzdőszellemüket” – nyilatkozta Arsène Wenger.

Forrás: NSO

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!