Guidolin marad az Udinese edzője

Hivatalosan is megerősítették, hogy Francesco Guidolin marad az Udinese edzője, annak ellenére is, hogy a csapat nem jutott be a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Az Udinese büntetőpárbajban maradt alul a Bragával szemben a Bajnokok Ligája selejtezőjének rájátszásában, így nem jutott be a csoportkörbe. A taktikus csalódottan nyilatkozott a mérkőzés után és célzott rá, hogy távozhat a klubtól, ráadásul kihagyta csapata szerdai edzését is.

„Guidolin nem hagyja el Udinét és továbbra is ő lesz az edzőnk” – nyilatkozta Giampaolo Pozzo, a friuli klub tulajdonosa, miután találkozott a korábbi Parma-edzővel.

„Ma reggel beszéltem vele. Ő is rosszul érzi magát a tegnap esti eredmény miatt, csakúgy mint mindannyian, de nem fog elhagyni minket.”

Forrás: olasz-foci.hu

Egy hozzászólás a(z) “Guidolin marad az Udinese edzője” bejegyzéshez

  1. Szegény Guidolin, én nagyon sajnálom azt a palit. Jó edző, minden évben csodát tesz a semmiből csinál egy jó csapatot. A bukás nem az ő hibája hanem Pozzoé azé az emberé aki minden évben kiárusítja a csapatot. Nem 3 csapattal kellene egyensúlyozgatni hanem eladni a Watfordot a Granadát és CSAK az Udinesére koncentrálni, milyen jó kis csapat lehetne most ott de őszintén? Sánchez,Isla, Asamoah és sorolhatnám a jó játékosokat, esküszöm hogy Olaszország egyik legjobb csapata lehetne az Udinese, a mai milántól sokkal jobbak lehetnének. Elhiszem hogy ez neki nagy üzlet hogy olcsón vesz és 3x-oros áron elad de akkor is. Sajnálom a szurkolókat és Guidolint is.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!