Guidolin elégedetlen: ez a játék kevés lesz!

A BL csoportkörébe jutásért zajló párharcban a számok alapján jobb helyzetben vannak a friuliak, de edzőjük szerint ha otthon is úgy játszanak majd, mint Bragában, akkor kiesnek.

“Nem fogunk bejutni a Bajnokok Ligájába ha úgy játszunk, mint ma. Ez a teljesítmény nem lesz elég a továbbjutáshoz, ezzel mi is tisztában vagyunk. Ilyen játékkal sosem fogunk bejutni a Bajnokok Ligájába” – hangzottak Guidolin keserű szavai.

“Sok nagyszerű dolgot tettünk az elmúlt hónapokban, ott van például a bajnoki dobogó, amit senki nem várt tőlünk. De azt mondani, hogy győzelmet érdemeltünk volna tegnap este, nagy hazugság lenne.”

“Fel kell nőnünk a feladathoz, elsősorban fizikálisan, abban nem voltunk túl jók. A második meccsünk már az első Serie A forduló után lesz, ez is fontos lehet. Tegnap este túl sok hibánk és pontatlan passzunk volt. Nem engedhetjük meg ezt magunknak, mi nem vagyunk Barcelona vagy Real Madrid.”

Forrás: Azzurri

2 hozzászólás a(z) “Guidolin elégedetlen: ez a játék kevés lesz!” bejegyzéshez

  1. Oké, Guidolin igazat mond, de ez csak a taktika része (ezt kell természetesen mondania!).
    Tudja nagyon jól (mindenki), hogy elsősorban az eredmény számít a főtáblára kerülés érdekében és nem a játék. A csapat tökéletesen megvalósította a kitűzött célt eddig (majdnem 2-0 lett a javunkra), számomra most tényleg lényegtelen, hogy milyen játékkal. Bár csak bekerülnénk egy hasonló meccsel a BL-be. Utána majd elkezdhetünk nyugodtabban játszani, nem az 1. tétmeccsünkön kell brilírozni…
    Forza Udinese!

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!