A mestert és a csapatkapitányt is a BL győzte maradásra

A ma esti Sporting Braga elleni Bajnokok Ligája-selejtezőt megelőző sajtótájékoztatón az Udinese csapatkapitánya beismerte, hogy elgondolkodott a visszavonuláson, de végül úgy döntött, segít klubjának a szurkolók álmának beteljesítésében.


Antonio Di Natele az Udinese tegnapi sajtótájékoztatóján bevallotta, hogy az előző szezon végén elgondolkodott a visszavonuláson. Az már korábban napvilágra került, hogy a csapat vezetőedzője, Franceso Guidolin szintén szeretett volna egy kis időre visszavonulni, mivel az 56 éves szakember nem viselte jól sok stresszhatással járó munkáját. Végül mindketten maradtak és készen állnak arra, hogy az Udinesét a BL-be juttassák.

“Guidolin és én is abba akartuk hagyni a szezon végén, de végül a folytatás mellett döntöttünk és reméljük, hogy sok örömteli pillanatot tudunk adni ennek a klubnak” – mondta az udineiek népszerű Totója.

“35 éves vagyok, nem félek a felelősségtől, de az Udinese nem csak Di Natale. Természetesen bízunk benne, hogy mi leszünk a jobbak és megnyerjük a mérkőzést” – utalt Di Natale az esti BL-selejtezőre.

“Egy erős csapat ellen játszunk, szeretnénk jobban teljesíteni, mint tavaly. Közel állunk egy álom beteljesítéséhez, szeretnénk ha valósággá válna.”

Az elmúlt évben az Udinesét az Arsenal ejtette ki a Bajnokok Ligája utolsó selejtezőkörében. A friuliak eddig egyetlen alkalommal, 2005-ben szerepeltek a legrangosabb európai kupasorozatban, akkor harmadik helyen végeztek csoportjukban.

A Braga elleni első mérkőzés ma 20:45-kor kezdődik az Estádio Municipalban.

Forrás: football-italia.net

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!