A Napoli rástartolt az Udinese három alapemberére

Vasárnap este a 46 pontos Udinese fogadja a szintén 46 pontos Napolit. A két csapat összecsapása önmagában is izgalmasnak ígérkezik, azonban a Tuttosport értesülései szerint a háttérben talán még a meccsnél is érdekesebb dolgok zajlanak.

A hírek szerint már szombat délelőtt tárgyalóasztalhoz ültek a felek. Aurelio De Laurentiis, a Napoli első számú embere ugyanis szeretné a San Paoloba csábítani a friuliak három meghatározó labdarúgóját is. A presidente listáján Benatia, Isla, valamint Asamoah neve szerepel. A marokkói védőért minimum 15 millió eurót szeretne kapni az Udinese, a kérők között pedig a nápolyiak mellett több angol klub is szerepel. Islát az Inter és az Arsenal is vinné, míg Asamoah iránt a Milan is érdeklődik. És hogy mi lesz az Udinesével, ha ismét meghatározó játékosai távoznak a nyáron? Valószínűleg előhúznak a cilinderből újabb ismeretlen tehetségeket, akikért pár év múlva ismét Európa élcsapatai állnak majd sorban.

Forrás: Azzurri

2 hozzászólás a(z) “A Napoli rástartolt az Udinese három alapemberére” bejegyzéshez

  1. Isla szerintem biztos nem fog Nápolyba menni, Asamoah sem hiszem, inkább másik csapatba.
    Benatia, talán, bár neki is van elég sok kérője.
    Hanem ami felháborít, az Cuadrado. Őt akarják még és sajnos lehet, hogy engedni fogunk, pedig hiba lenne, ha nem először nálunk lenne 1-2 szezont.
    De a két klubtulajdonos jó barátságban van egymással… Mikor jövünk ki MI ebből jól???
    (Ha meg Murielt nem hozzuk vissza, hanem eladjuk valakinek, rögtön, nos az lesz az igazi szégyen! Egyből lehet a célokat bemérni. Remélem erre nem kerül sor.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!