EL: Az Udinese a csoportelsőségért küzd ma este

Elérkezve az Európa Liga idei csoportküzdelmeinek a feléhez, az együttesekre az eddigi találkozók visszavágói várnak. A csoportját vezető Udinese az Atlético Madrid otthonába látogat és győzelme esetén csoportelsőként léphet tovább az “I” jelű kvartettből.

ATLÉTICO MADRID – UDINESE, 21:05

Az Udinese győzelemmel hangolt a hétközi EL-ütközetre. Az I-csoportot vezető udineiek a csoportelsőségért lépnek pályára Madridban, miután az előző fordulóban hazai pályán kétgólos győzelmet aratott Guidolin együttese spanyol riválisa felett, így az olasz klub hárompontos előnyre tett szert a Matracosokkal szemben. Az Atlético Madrid három döntetlent és egy vereséget követően a hétvégén újra három bajnoki pontnak örülhetett, kikászálódva egy már-már igen hosszúra nyúló negatív szériából.

Ahogyan egy héttel ezelőtt Di Natale és Isla nélkül vívta meg az Atlético Madrid elleni győztes mérkőzését az Udinese, úgy ez most sem lesz másképp, azzal a különbséggel, hogy vélhetően Pinzit is pihentetni fogja az udineiek mestere.

A spanyoloknál a legnagyobb hiányzó José Antonio Reyes lehet, a szélső játéka kérdéses.

Amennyiben ma este a Vicente Calderónban győzni tudna az Udinese, úgy már biztosan továbbjutna az EL egyenes kieséses szakaszába, méghozzá jó eséllyel csoportelsőként.

Az Udinese várható kezdője: Handanovič; Ekstrand, Neuton, Benatia; Agyemang-Badu, Doubai, Asamoah, Armero; Abdi; Floro Flores, Fabbrini.

Forrás: Azzurri

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!